Menu

Verzuim en verlof

Sluiten

Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Verzuimcoördinatie
De verzuimcoördinatie wordt gedaan door onze verzuimcoördinator mevrouw S. Klaasen en receptioniste mevrouw R. Yassini. Dagelijks controleren zij de absenties en onderhouden hierover contact met ouders. Leerlingen die onrechtmatig absent zijn geweest, moeten dit inhalen. Indien verzuim structureel lijkt te worden, maakt de verzuimcoördinator hiervan een melding bij Bureau Leerplicht.

Contact
U kunt de verzuimcoördinator bereiken via huygens-verzuim@huygens-college.nl of 020 7880 880.

Ziekte
Als een kind ziek is, dan dienen ouders of verzorgers dit voor 9.00 uur telefonisch aan school door te geven. Kies optie 1 in het telefonisch menu. Dit geldt voor iedere dag dat het kind niet naar school komt.

Medische afspraken tijdens schooltijd
Wij willen u vragen afspraken met dokter, tandarts, ziekenhuis of anders buiten schooltijd te maken. Mocht dit niet lukken dan moet dit vóóraf worden gemeld. Ouders kunnen de school bellen (kies optie 1 in het menu) of leerlingen kunnen een afspraak melden bij de verzuimcoördinator. Leerlingen dienen hierbij bewijs van de tandarts, dokter of andere officiële instantie te tonen.

Formulier buitengewoon verlof
Klik hier om het formulier te downloaden. Het formulier dient ingeleverd te worden bij de verzuimcoördinator en de directeur neemt een besluit over de toekenning van het verlof.

Magister
In Magister kunnen ouders het absentieoverzicht van hun zoon/dochter bekijken.


Klik op de afbeelding om het verzuimprotocol te openen.