opleidingsschoolStagiaires

Onze school is één van de opleidingsscholen die in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam (HVA), Inholland en de Vrije Universiteit (VU), er naar streeft om de studenten een zo goed mogelijke stageplek te bieden. Op deze wijze worden studenten ‘klaargestoomd’ voor het onderwijs. De studenten die op onze school stage lopen, worden niet alleen begeleid, maar ook opgeleid.

Meerwaarde

Naast het opleiden en begeleiden van de studenten, betekenen deze studenten heel veel voor onze leerlingen.
De studenten werken aan allerlei projecten binnen de school, begeleiden kleine groepjes leerlingen, geven soms al zelfstandig les, ontwikkelen allerlei educatief materiaal voor onze leerlingen, gaan mee op excursies en werkweken etc. Regelmatig worden de studenten van de opleidingsschool na hun diplomering docent op onze school.