Leerlingen van de ICT-route helpen helpdesk 248x186pxvanaf vrijdag     27 maart in huis van de buurt ‘de Klinker’ mensen die nog niet weten hoe ze met allerlei digitale middelen kunnenomgaan zoals laptops, smartphones,Ipads,internet en allerlei programma's. In de afgelopen weken hebben de leerlingen bewezen dat ze ouderen goed kunnen informeren. Enkele bezoekers hebben aangegeven dat ze wekelijks gebruik willen maken van de diensten van onze ICT leerlingen en zo leren ze elke week meer over hoe ze bijvoorbeeld met bepaalde programma's kunnen omgaan.

helpdesk2 248x186pxTijdens de gratis inloopspreekuren op de vrijdag in huis van de buurt 'de Klinker' worden bezoekers deskundig geholpen van 10.30 tot 12.00 uur.
Er zijn 3 leerlingen en een begeleider aanwezig.

De Klinker is gevestigd op de begane grond in woonzorgcentrum de Klinker in de Borgerstaat nr. 45.

De leerlingen zijn elke vrijdag aanwezig behalve tijdens de schoolvakanties!.

helpdesk15