cover jun14Op reis

De vakantie is in aantocht, maar nog niet begonnen. En dat merken de meesten van jullie het best aan de dreiging van proefwerken, presentaties of zelfs hele toetsweken. Voor sommigen is het nog stressen of ze overgaan of niet.

Er is een groep die dit jaar het hardst hebben gewerkt uit hun schoolcarrière, maar die nu wel al de bloemetjes buiten kunnen zetten. De examens zijn voorbij en leerjaar vier ligt op het strand (als het niet regent dan). Een deel van hen is met een aantal Huygens docenten naar Londen gegaan. Ze hebben daar spectaculair veel gezien. Mooie vooruitzichten voor de huidige derdejaars. Reden genoeg om nog even door te bikkelen voor je overgang.

De eerstejaars zijn dit jaar met z‘n allen naar Overasselt afgereisd voor drie sportieve dagen met veel plezier en vrolijkheid. Het werd bijna te stil in school.

De kunstdag wist deze rust aardig te verstoren.  De dansers in de battles werden zeer luidruchtig aangemoedigd door alle tweedejaars. Zoals het hoort. Als dit maar geen overlast heeft gegeven in de buurt...

Dit kunnen ze dan weer goed maken in twee kunstprojecten. Tweedejaars hebben gefilmd bij organisaties en bedrijven in de buurt en zijn nu begonnen aan een spectaculair fotoproject. Zij leren de buurt zo beter kennen, en de buurtbewoners de leerlingen.

Over al deze onderwerpen kunnen jullie in dit schoolmagazine meer lezen. Het verschijnt vijf keer per jaar en als je het leuk vindt kan je foto‘s, tekst of tekeningen inleveren voor het volgende nummer.

Wij horen graag reacties!

De redactie

Klik hier om het magazine te openen!