Alle eerstejaars leerlingen hebben zich tijdens de werkdagen in Overasselt van hun sportieve kant laten zien. Ze stepten naar een meer om een vlot te bouwen. En ondanks de frisse weersomstandigheden gingen de dappersten toch te water. Het bos werd vanaf grote hoogte bekeken na het beklimmen van paal, muur en high ropes. Om in de jungle te kunnen overleven bekwaamden onze leerlingen zich in het boogschieten en het gezamenlijk bedenken van strategie├źn om voor lastige situaties oplossingen te vinden. En in de avond was er levend stratego, een douanespel en werden er enge verhalen verteld bij een kampvuur na een eindeloze gps-tocht. Op de fluoriserende bonte avond wisten heel wat jongens een zoentje te scoren...

Kijk hier voor foto's klas 1A-H-I

Kijk hier voor foto's klas 1D-E-F