Donderdag 28 februari hebben onze leerlingen een geslaagd schoolfeest gehad in discotheek Akhnaton. Het was al tijden een wens van de leerlingenraad om weer eens een schoolfeest te houden in een echte discotheek. Deze keer had de leerlingenraad gezorgd voor twee DJ's.                        De kaartverkoop verliep in eerste instantie moeizaam maar op de laatste dag werden er nog de nodige kaarten op school verkocht. Aan de kassa van de discotheek werden nog veel kaarten verkocht. In vergelijking met andere jaren waren deze keer veel meer leerlingen uit de bovenbouw aanwezig en de sfeer was uitstekend. Veel plezier en iedereen aan het dansen, een schoolfeest zoals we die de volgende keer weer willen. Leerlingen kwamen de volgende dag al met de vraag wanneer het volgende schoolfeest georganiseerd zou worden....

IMG 1575 site2