De schoolkrantredactie heeft zich de afgelopen maanden geërgerd aan de berichtgeving in sommige kranten. Zelfs op de televisie werd er niet altijd ‘even leuk’ over het Huygens College gesproken.

In de kranten werd alleen het vervelende gedrag van enkele leerlingen benadrukt terwijl bijna alle leerlingen van het Huygens College geen problemen veroorzaken en hun best proberen te doen op school. Het was alsof alle Huygens leerlingen door de media werden gezien als overlastgevende jongeren.

Het tegendeel is echter waar! De meeste Huygensleerlingen geven aan niets te maken willen hebben met overlastgevend gedrag en willen dat iedereen positief over hen denkt.

Afgelopen tijd hebben de leerlingen aan veel speciale activiteiten meegedaan en daar laten zien dat ze het goed doen!

Geïnspireerd door al deze activiteiten heeft de redactie weer een mooi Huygens Magazine gemaakt. Iedereen kan hierin zien dat het Huygens College een school is waar naast de gewone lessen, leerlingen ook enthousiast deelnemen aan allerlei extra activiteiten.

Veel plezier bij het lezen van de schoolkrant!

Schoolmagazine_apr2013.pdf