Hoe kies je de goede school voor je kind? Hoe presteert de school? Dit zijn vragen waar ouders en soms ook leerlingen mee komen.

'Vensters voor Verantwoording' geeft de mogelijkheid om resultaten van verschillende scholen met elkaar te vergelijken. Sinds 2011 maken alle scholen voor voortgezet onderwijs hun schoolgegevens over kwaliteit en sfeer openbaar op deze landelijke website.

Meer informatie over Vensters voor Verantwoording is te vinden op: venstersvoorverantwoording.nl

Reacties op deze manier van verantwoorden zijn bijzonder welkom.

Disclaimer: de website Vensters voor Verantwoording is nog volop in ontwikkeling, de informatie wordt steeds bijgewerkt en verbeterd. Wij sluiten niet uit dat er fouten in de gegevens staan. Er kunnen aan de gegevens geen rechten ontleend worden.