Over de school

Het Huygens College vindt het belangrijk dat elke leerling meer mee krijgt dan alleen een diploma. Om leerlingen op te leiden tot zelfbewuste, kritische jonge mensen die in staat zijn de juiste keuzes te maken, worden diverse projecten en werkdagen georganiseerd.

Naast de kwaliteit van het onderwijs staat op het Huygens College de zorg voor de leerlingen centraal. Elke klas krijgt ondersteuning van een mentor en er zijn leerlingbegeleiders voor ieder leerjaar.

Schoolgids 2017-2018

Informatie over het Huygens College voor ouders, leerlingen en andere belangstellenden.
  • Huygens Magazine

Een kleurrijke schoolkrant met veel foto's en nieuws over allerlei activiteiten.

Projecten-werkdagen

Aanvullend op het reguliere lesprogramma biedt het Huygens College de leerlingen verschillende projecten aan.

Zorg voor de leerlingen staat centraal.