Hoi achtstegroeper, op zoek naar een leuke en uitdagende vmboschool in Amsterdam? Heb ik even goed nieuws: Die heb je hier gevonden.

Het Huygens is een vmboschool voor basis, kader en theoretische leerweg met twee richtingen: 'Economie en Ondernemen' en 'Media,Vormgeving en ICT'. In de onderbouw hebben we een sportklas en doen we veel aan kunst en cultuur. Zo hebben we dans- en dramalessen, maken we muziek met echte instrumenten en geven we beeldende vorming. In de eerste klas maken we ook een eigen theatervoorstelling waarin iedereen een rol heeft.

Ook buiten de lessen om doen we samen veel activiteiten: zo zijn er sportdagen op locatie, gaan we schaatsen op het Museumplein, organiseren we elk jaar een schoolfeest in een echte discotheek en nemen de leerlingen van leerjaar 3 jullie mee naar Artis of Nemo. En zowel in leerjaar 1 als in leerjaar 2 gaan we op kamp.

O, en mochten je ouders het vragen: op het Huygens College kun je ook terecht als je moeite hebt met taal of rekenen, als je een LWOO beschikking hebt of dyslectisch bent of ADHD hebt, enzovoort. Samen met ons zorgteam gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat jij bij ons een diploma haalt!

 

FolderODFolderOD2